KASIM GÜLPINAR VİZYONU İLE HAYRANLIK UYANDIRIYOR
AB Uyum Komisyon Başkanlığını başarıyla devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, önemli bir sanat organizasyonuna destek verecek. Avrupa’daki önemli toplantıda yaptığı konuşmayla tüm dikkatleri üzerine toplayan ve dakikalarca alkışlanan Gülpınar, Şanlıurfa’da düzenlenecek “Türkülerin kardeşliği” konserlerine ev sahipliği yapacak.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AB Uyum komisyon Başkanı Kasım Gülpınar, memleketi Şanlıurfa’da düzenlenecek bir dizi sanat konserlerine ev sahipliğini yapmaya hazırlanıyor. Halk tarafından çok sevilen Gülpınar, bölgede sanat etkinliklerin arttırılması amacıyla Şanlıurfa Valiliği tarafından organize edilen “Türkülerin kardeşliği” projesine destek verdi. Sanatçı Haluk Özkan ve Ekrem Arpak’ın yer alacağı “Türkülerin kardeşliği” adlı konserlerinde, halkın kardeşliğe, sevgiye, saygıya, barışa ,sanata ve müziğe kenetlenmesi amaçlanıyor.
DAKİKALARCA ALKIŞLANDI
Bu organizasyona destek veren Gülpınar, 2 dönemdir AB Uyum komisyon Başkanlığı’nı yürütüyor. Komisyon toplantıları için sıklıkla yurt dışına giden Gülpınar'ın Fransızca ve İngilizce dillerine olan hakimiyeti, duruşu büyük takdir görüyor.
Bir süre önce komisyon toplantısında fransızca yaptığı kusursuz sunumu konuklar tarafından ayakta alkışlanan Gülpınar aynı zamanda Türk İş Adamlarının büyük takdirlerini aldı.
HALUK ÖZKAN “TÜRİYE VE AVRUPA ARASINDA BİR KÖPRÜ”
“Türkülerin kardeşliği” adlı projede konser verecek olan sanatçı Haluk Özkan, milletvikili Gülpınar’ı sanata olan ilgisinden dolayı övdü. Özkan
‘’Mecliste ve bölge de bizi kabul edip Türkülerimizin birlik ve beraberliğimiz için, ne kadar önemli olduğunu söyleyen ve birlik ve beraberliğimiz için bir vekil bir insan olarak olarak taşın altına elimizi hatta vücudumuzu koyduk diyen bir insan var ve onu tanımaktan onur duydum. 5 dile ana dili gibi hakim olan Avrupa da söz sahibi bir vekil. Bölge halkı ve Türkiye sayın Gülpınar gibi bir vekile sahip olduğu için guru duymalı “ dedi . Mayıs ayında Şanlıurfa’da bu proje kapsamında konser vereceklerini belirten Özkan, “Mayısa ayında Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılacak olan konserimizde de sayın vekilimizden ön bir konuşma rica ettim kabul ettiler. Şimdiden konserimize tüm bölge halkını davet ediyorum’’ diye konuştu.
EKREM ARPAK “ VEKİLİMDEN GURUR DUYDUM”
TRT Müzik’te sunduğu “Saz ile söz ile” adlı müzik programıyla tüm dikkatleri üzerine çeken sanatçı Ekrem Arpak’ta, Gülpınar’ın bölge halkı için değerli bir milletvekili olduğunu söyledi. Şanlıurfalı sanatçı Arpak “
Yıllardır Urfalı kimliğim ile sanat camiasında yer alan biri olarak sayın vekilim Gülpınar'ın, memleketimi mecliste ve ülkemi, Avrupa da başarı ile temsil edişinden gurur duydum. Urfa konseriyle start alıyoruz, tüm hemşerilerimi ve türkülere, sanata gönül verenleri konserimize bekliyorum " dedi.